Trivia Quiz

A few staff members put together a quiz for the Christmas Party.
Test your knowledge on the films/tv released in 2017!

(Answers at the bottom, but no cheating!)

1. Spot the American Made Tom Cruise. tom cruise

2. The Dark Tower is based on a novel series by which author?

a) Neil Gaiman

b) Stephen King

c) Terry Pratchett

3. What accent predominates in Fargo Season 3?

a) Alaskan

b) Minnesotan

c) Saskatchewanian

4. What is the name of the boy in A Monster Calls?

a) Eddy

b) Conor

c) Rodrigo

5. Who plays the ghost in A Ghost Story?ghost story

c) Casey Affleck

b) Milo Ventimiglia

a) Colin Farrell

 

 

 

 

 

6. Which Guns n’ Roses song is covered in the pyre scene of Captain Fantastic?

a) Welcome to the Jungle

b) Rocket Queen

c) Sweet Child of Mine

7. Which actor plays Henry Jekyll in The Mummy (2017)?

a) David Wenham

b) Russell Crowe

c) Sam Worthington

8. Who voiced The Boss Baby?

a) Jimmy Kimmel

b) Alec Baldwin

c) Steve Buscemi

9. Which film from the Planet of the Apes reboot series was released in July of 2017?

a) Dawn of the Planet of the Apes

b) War for the Planet of the Apes

c) Rise of the Planet of the Apes

10. What song plays in the opening title scene of Baby Driver?

a) Harlem Shuffle – Bob & Earl

b) Smokey Joe’s La La – Googie Rene

c) Baby Driver – Simon & Garfunkel

11. Just how bad was Underworld: Blood Wars (according to Rotten Tomatoes)?

a) 20%

b) 38%

c) 9%

12. Who wrote and directed Get Out?

a) Keegan-Michael Key

b) Night Shyamalan

c) Jordan Peele

13. What is the correct spelling for the actor who wrote and starred in The Big Sick?

a) Kumail Nanjiani

b) Kamail Namjani

c) Kamal Nunjiani

14. Which child actor stars in both the film It and the tv show Stranger Things?

a) Jaeden Lieberher

b) Finn Wolfhard

c) Noah Schnapp

15. In total, how many Live-Action Spider-Man films have there been?

a) 5

b) 6

c) 7

Bonus Point: In which film from the Marvel Universe does Spider-Man appear?

__________________________________________________

16. Which movie has the lowest rating on IMDB?

a) Fifty Shades Darker

b) Baywatch

c) Snatched

17. Which event is not a WWE title?

a) Money in the Bank

b) Hell in a Cell

c) Wrestle Madness

18. How old is Harrison Ford?

harrison forda) 75

b) 71

c) 68

 

 

 

19. Rumour has it there will be an Indiana Jones sequel in 2020.

a) True

b) False

20. Which Hemsworth brother appears in the TV series Westworld?

a) Liam Hemsworth

b) Chris Hemsworth

c) Luke Hemsworth

21. What is the colour of Gamora’s skin from Guardians of the Galaxy?

a) Blue

b) Green

c) Grey

22. Which female actress stars in all five Sharknado films?

a) Paris Hilton

b) Carmen Electra

c) Tara Reid

23. Where was Ghost in the Shell filmed?

a) Hong Kong

b) Wellington

c) Vancouver

24. Complete the title: A Street Cat Named…

a) Desire

b) Frank

c) Bob

25. Which Amazonian island did Wonder Woman grow up on?

a) Themyscira

b) Mykonos

c) Hyperborea

total

Don’t forget the bonus point!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Answers:
1.c  2.b  3.b  4.b  5.c  6.a  7.b  8.b  9.b  10.a  11.a  12.c  13.a  14.b  15.b  Bonus.Captain America: Civil War 16.c  17.c  18.a  19.a  20.c  21.b  22.c  23.b  24.c  25.a